Workshops

För att delta i våra workshops behövs inga förkunskaper inom blombinderi, endast ett öppet och glatt humör. Kurserna hålls i vår butik som finns på Handelsesplanaden 24, 65100 Vasa, deltagarantalet är därav begränsat.

Kurserna är tvåspråkiga och leds av vår floristmästare Nelly Koitto.

I kurspriset ingår alltid allt material om inget annat nämns, samt alla verktyg. När kursen är slut får alla deltagare ta med sig hem sina fina blomarrangemang.

Kurser 2021

Pga Covid-19 är kurserna tillfälligt inställda. Information om nya kurser meddelas här samt på sociala medier. Om du vill vara bland dem första som får informationen, gå till – Ge feedback, skriv att du vill ha information om inkommande kurser och lämna dina uppgifter, så meddelar vi dig när det är aktuellt igen.

Boka kurs

Har ni ett kompisgäng som vill unna sig en stund bland blommor, eller ett företag och ni vill koppla av i en miljö med fina blommor och härliga dofter eller möjligtvis en möhippa på gång och behöver program? Vi kan också komma till er, berätta era önskemål åt oss.

Kontakta oss via telefon 0102792800 eller sänd e-post wasaflorist@outlook.com och berätta om era önskemål så skräddarsyr vi en kurs för ert gäng.

Kontakformulär