Kukkakurssit

Halutessasi osallistua kursseille sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta kukkasidonnasta, ainoastaan avoin ja ilmoinen mieli. Kurssit pidetään kukkakaupassamme, joka sijaitsee Kauppapuistikko 24 65100 Vaasa, siitä johtuen kursseille mahtuu rajoitetusti osallistujia. Kurssit ovat kaksikielisiä ja ohjaajana toimii meidän floristimestarimme Nelly Koitto.

Kurssin hinta sisältää aina kaiken materiaalin, jos ei muuta ilmoiteta ja kaikki tarvittavat työvälineet. Kurssin päätyttyä kaikki saavat kauniit kukkaluomukset kotiin viemisiksi.

Kurssit 2021

Vallitsevan Covid-19 tilaneen vuoksi kurssit ovat tällä hetkellä tauolla. Tietoa uusista kursseista ilmoitetaan täällä ja myös sosiaalisessa mediassa. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa, joka saa tiedon niin mene kohtaan – Anna palautetta, kirjoita että haluat tiedon tulevista kursseista ja jätä tietosi, niin ilmoitamme sinulle kuin on taas ajankohtaista kurssitella.

Tilaa kurssi

Onko teillä kaveriporukka ja haluatte helliä itseänne hetken kukkien parissa, tai yritys ja haluatte hetken irtioton arjesta ja tulla ihanaan miljööseen kauniiden kukkien ja ihanien tuoksujen kanssa tai mahdollisesti polttarit tulossa ja tarvitsette ohjelmaa? Me voimme myös tulla teidän luo, kertokaa teidän toiveenne.

Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse 0102792800 tai sähköpostilla wasaflorist@outlook.com ja kertokaa teidän toiveenne, niin suunnittelemme teidän porukallenne sopivan kurssin.

Yhteydenottolomake