Om oss

Wasaflorist är Vasas största stenfots blombutik. Det är lätt att komma med bil till oss, utanför butiken finns gott om parkeringsutrymme. Butiken ägs av floristen Margit Koitto, som varit aktiv inom branschen i 35 år. Hon har jobbat i flera blombutiker och när rätt tillfälle kom, valde hon att starta egen butik år 2009. Ingen dag är den andra lik i blombutiken. Att utbilda sig själv och gå på mässor inom branschen är viktigt, blombranschen utvecklas hela tiden. Wasaflorists personal har specialiserat sig på blombinderi. Högklassiga binderitjänster till glädje och sorg.

Ta kontakt

År 2015

Utexaminerades Margits dotter Nelly till florist. Hon har jobbat heltid som ”babyboss” i blombutiken sedan dess.  Nelly gillar att utmana sig själv, lära sig nytt och att följa trender. Nelly utexaminerades som Vasas första floristmästare i januari 2019.

Kundbetjäning och få göra unika binderiarbeten är nära Nellys hjärta. Hon har konstant flera järn i elden och gör sitt jobb med stort hjärta.

Erkännanden

Wasaflorist har fått flera erkännanden under åren, bl.a. bevisligen nöjdaste kunder år 2014, certifikat för högkvalitativ blombutik år 2009, Årets företag i Vasa 2019 samt nyckelflaggan certifikat.

Högkvalitativa blommor

För oss är blommor av hög kvalitét oerhört viktigt. Blommorna är våra råvaror som vi gör vackra och personliga arbeten av åt våra kunder. Vi får in dagligen blommor till butiken, både närodlat och några gånger i veckan direkt från Holland. Vi har Vasas största och mångsidigaste urval utav snittblommor och krukväxter året runt. Butiken hör till olika förmedligskedjor så som Interflora och Teleflora.