Tietoa meistä

Wasaflorist on Vaasan suurin kivijalka kukkakauppa. Liikkeeseen on helppo saapua autolla, liikkeen ulkopuolella on runsaasti parkkitilaa. Liikkeen omistaa floristi Margit Koitto, joka on tominut alalla 35 vuotta. Hän on työskennellyt useassa kukkakaupassa ja sopivan kohdan tullen hän päätti perustaa oman liikkeen vuonna 2009. Yksikään päivä ei ole samanlainen kukkakaupassa. Itsensä kouluttaminen ja alan messuilla käynnit on tärkeää, kukkakauppa-ala kehittyy jatkuvasti.

Ota yhteyttä

Vuonna 2015

Margitin tytär Nelly, valmistui floristiksi ja on työskennellyt  kokopäiväisesti ”babybossina” siitä lähtien kukkakaupassa. Hänelle itsensä haastaminen, uuden oppiminen ja trendien seuraaminen on tärkeää. Nelly valmistui Vaasan ensimmäiseksi floristimestariksi tammikuussa 2019.

Asiakaspalvelu ja uniikkien sidontatöiden tekeminen on lähellä Nellyn sydäntä. Hänellä on jatkuvasti monta rautaa tulessa, ja tekee työnsä suurella sydämellä.

Tunnustukset

Wasaflorist on saannut useamman tunnustuksen vuosien varrella mm. Laadukas kukkakauppa sertifikaatti 2009, Tyytyväisimmät asiakkaat 2014, Vuoden yritys Vaasa 2019 ja Avainlippu sertifikaatti 2021.

Laadukkaat kukat

Meille laadukkaat kukat on erinomaisen tärkeä asia. Kukat on meidän raaka-aineet joista loihdimme asiakkaillemme kauniita ja persoonallisia töitä. Kukkia meille saapuu päivittäin, niin lähiviljeltyä ja suoraan Hollannista pari kertaa viikossa. Meillä on Vaasan laajin ja monipuolisin leikko- ja ruukkukukka valikoima vuoden ympäri. Liikkemme kuuluu eri välitysketjuihin kuten Interflora ja Teleflora.